Laden agenda

« Alle agenda

Regionale Global Goals Meet-up Noordoost Nederland

6 juni @ 09:30 - 13:30

U bent van harte uitgenodigd voor de Regionale Global Goals Meet-up! Deze regionale bijeenkomst wordt georganiseerd door VNG in samenwerking met gemeente Leeuwarden en vindt plaats op 6 juni, in de Cycle-Up HUB te Leeuwarden. Het evenement is bedoeld als ontmoetingsplaats om uit te wisselen met collega’s (uit buurtgemeenten) die ook met de Global Goals werken, óf ambitie hebben dit te gaan doen. In het programma wordt rekening gehouden met lokale ontwikkelingen en prioritaire thema’s en deelnemers zullen zowel ‘halen’ als ‘brengen’. Gemeenten4GlobalGoals zal een update geven van ontwikkelingen in het netwerk, met voorbeelden uit de lokale praktijk vertolkt door gemeenten zelf. Maar de bijeenkomst is vooral bedoeld om lokale ervaringen met de Global Goals uit te wisselen en te sparren over knelpunten en mogelijkheden.

Programma
09:30 – 10:00 uur   Inloop
10:00 – 10:15 uur    Welkomstwoord
10:15 – 10:45 uur     Rondleiding door de Cycle-Up HUB
10:45 – 11:00 uur     Koffiepauze
11:00 – 12:30 uur     Thematafels
12:30 – 13:30 uur     Informatiemarkt en lunch (vegetarisch)

Anders dan voorgaande jaren zetten we in op regionale bijeenkomsten in plaats van één jaarlijkse nationale bijeenkomst. Dit jaar zullen twee regionale meet-ups plaatsvinden, de tweede beoogd in najaar 2024. Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn deel te nemen zien we u graag in een volgende sessie.

Locatie en tijd

  • Donderdag 6 juni, 10:00-13:00 uur.
  • Cycle-Up HUB, Zwettestraat 29, 6, 8912 AV Leeuwarden.
  • Dit is een fysiek evenement en kan helaas niet online gevolgd worden.

Aanmelden

  • De bijeenkomst richt zich op ambtenaren en bestuurders uit bestaande Global Goals gemeenten én geïnteresseerden uit gemeenten die (nog) geen deel uitmaken van het netwerk. Aan deelname aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Aanmelding is mogelijk via deze link!

We kijken er naar uit u te ontmoeten op 6 juni!

Met vriendelijke groet,
Gemeenten4GlobalGoals Team

www.vng-international.nl
www.vng.nl/gemeenten4globalgoals
https://twitter.com/G4GlobalGoals
https://www.linkedin.com/showcase/gemeenten4globalgoals

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
09:30 - 13:30
Site:
https://vng.nl/rubrieken/onderwerpen/global-goals-voor-gemeenten