Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit agenda is voorbij.

Een jaar na Nij Begun: hoe staat het met de plannen voor Groningen en Noord-Drenthe?

20 april @ 10:30 - 13:00

De provincie Groningen, de gemeenten van Groningen en Noord-Drenthe en de waterschappen nodigen je van harte uit op zaterdag 20 april tussen 10.30 en 13.30 uur voor een eerste inloopbijeenkomst in het provinciehuis te Groningen.

Maatregelen Nij Begun

We vertellen meer over hoe het ervoor staat met de maatregelen die een jaar geleden zijn aangekondigd in de kabinetsreactie ‘Nij Begun‘. Belangrijke onderwerpen deze dag zijn onder andere herstel (schade/versterken), de sociale en economische ontwikkeling van Groningen en Noord-Drenthe en verduurzaming. Er wordt ook gewerkt aan de Staat van Groningen: een monitor die laat zien hoe het ervoor staat met Groningen en Noord-Drenthe. De komende periode wordt een voortdurende dialoog georganiseerd met inwoners door middel van kleinschalige en grootschalige gesprekken en bijeenkomsten over de plannen en maatregelen van Nij Begun in wijken, dorpen en gemeenten. Op 20 april wordt er een website gelanceerd waar meer informatie over Nij Begun en een agenda te vinden is.

Samen in gesprek

Tijdens deze bijeenkomst kun je over je ideeën en wensen van gedachten wisselen met diverse bestuurders van de provincie Groningen, Groninger en Drentse gemeenten en waterschappen. Ook kun je in gesprek met medewerkers van betrokken overheden (gemeenten, provincie en Rijk) en organisaties die meer weten over de genoemde onderwerpen.

Praktische informatie

Het is een inloopbijeenkomst, dus je kunt elk moment binnenlopen. Maar in verband met catering stellen we je opgave vooraf op prijs. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Alvast bedankt en graag tot ziens op zaterdag 20 april aanstaande.

Meld je aan voor de bijeenkomst

Lees meer op de website van de Provincie Groningen >>>

Locatie

Provinciehuis Groningen
Sint Jansstraat 4
Groningen, 9712 JN
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie