Er zijn vacatures ontstaan in het VNG bestuur en commissies.

Via de volgende link krijgt u hierover meer informatie

U kunt zich kandidaat stellen bij de VNG voor de vacatures in bestuur, commissies en colleges tot uiterlijk maandag 23 maart voor 12.00 uur.

Voorts verzoeken wij u om –naast uw elektronische kandidaatstelling via VNG- ook aan ons VGG bureau uiterlijk maandag 23 maart voor 12.00 uur kenbaar te maken dat u zich heeft gekandideerd.
Ook het opsturen van uw CV daarbij is wenselijk. Dat maakt mogelijk dat wij met VNG kunnen meekijken of uw kandidaatstelling ook daadwerkelijk en volledig is ontvangen.
En het stelt ons makkelijker in staat om uw kandidatuur van een advies vanuit onze provinciale VGG-afdeling te voorzien. Vanzelfsprekend zal uw kandidatuur vertrouwelijk worden behandeld.

Uw mededeling van uw kandidaatstelling (met daarbij uw CV) kunt u richten aan de secretaris van de VGG, de heer T.G. Sprenger, via het e-mailadres t.sprenger@groningergemeenten.nl. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Sprenger via 050-303 97 97 of 06-55 79 76 59