Graag nodigen wij u van harte uit om op donderdag 14 oktober 2021 van 14:00 tot 17:30 uur het Regenboogsymposium bij te wonen.

Let op de locatie is gewijzigd. Het Regenboogsymposium vindt van 14:00 tot 17:30 plaats in Hattrick’s Pub, Club 1971 te Boumaboulevard 41 in Groningen. In deze week, op maandag 11 oktober, vindt ook de jaarlijkse Coming-Outdag plaats.

Tijdens deze bijeenkomst delen wij kennis met u, maar gaan we vooral graag het gesprek met u aan over actuele thema’s en vraagstukken op het gebied van LHBTI-emancipatie. We hebben een programma voor u samengesteld met interessante sprekers, een interactieve informatiemarkt en ruimte voor discussie. In de bijlage vindt u het volledige programma.

Met dit symposium borduren we voort op de ondertekening van het Regenboogconvenant in 2018 en het succesvolle overleg met portefeuillehouders op 11 oktober 2019, waarin werd aangegeven dat het belangrijk is om regelmatig aandacht te besteden aan de positie van LHBTI’ers in Groningen.

Ik stel het zeer op prijs als u bij deze bijeenkomst aanwezig kunt zijn. We hopen op een inspirerende dag die leidt tot concrete vervolgstappen.

Mocht u dat nog niet hebben gedaan: aanmelden voor het symposium kan door een e-mail te sturen aan Corneel Kremer van de provincie Groningen c.kremer@provinciegroningen.nl. Mocht u gebruik willen maken van een parkeerplaats, dan kunt u dat aangeven.

Graag tot ziens op 14 oktober!