6 Apr

De uitbraak van het Coronavirus en de ingrijpende maatregelen om de verspreiding ervan zoveel mogelijk te beperken hebben het dagelijkse leven sterk ontwricht. De huidige situatie brengt ons op onbekend terrein en stelt gemeenten en hun inwoners voor een aantal urgente problemen.

De VNG heeft een ledenbrief uitgebracht, waarin u over de volgende zaken wordt geïnformeerd:

– de wijze waarop wij in de komende periode met u kunnen communiceren
– de gevolgen voor geplande VNG activiteiten
– de gezamenlijke aanpak van gemeenten op basis van regionale crisisplannen
– het omgaan met afspraken en contracten tussen gemeenten en aanbieders.

De ledenbrief treft u aan via de volgende link: