VNG bezoekt Groningen voor Meerjarenvisie

Wanneer? Op donderdag 28 februari 2019
Hoe laat? Van 17.00 tot 21.30 uur
Waar? Hotel Van der Valk Groningen/Hoogkerk (Adres: Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde)
Aanmelden? Kan via: Bijeenkomst meerjarenvisie VNG/VGG

Bijeenkomst meerjarenvisie Groningen
Wat zijn de opgaven waar gemeenten in Groningen volgens u de komende jaren voor staan? U bent, namens de provinciale afdeling en de VNG, van harte uitgenodigd om hier met elkaar en met Jantine Kriens over in gesprek te gaan. De bijeenkomst wordt gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Groninger Gemeenten.

Thema’s
We willen het van ú horen: welke uitdagingen spelen in uw regio? Wat zijn de thema’s die nu en in de toekomst gaan spelen en om een aanpak vragen? Waar wilt u dat we de komende jaren aandacht voor hebben?
Het bestuur van uw provinciale afdeling heeft ervoor gekozen om de volgende thema’s in ieder geval aan bod te laten komen:

– Groningse leefbaarheid en toekomstbestendig wonen
– Groningse natuur, energie en klimaat
– Groningse economie en arbeidsmarkt

Meerjarenvisie 2020-2024

Het vormgeven van de Meerjarenvisie is een wisselwerking: de leden van de vereniging, u dus, bepalen gezamenlijk de koers en richting. U geeft aan wat u belangrijk vindt. Vervolgens gaat de VNG de gemeenten daarbij zo goed mogelijk ondersteunen.

Meer over de Meerjarenvisie
Praat mee over de thema’s in uw regio tijdens de bijeenkomst meerjarenvisie Groningen!